TELEFON +40 755 950 964

EDENVIS - SERVICII FUNERARE 24/7

Consiliere funerara

Consiliere funerara non-stop. Deoarece grija noastra principala este sa alinam cat de mult se poate din durerea familiilor indoliate, am cautat sa venim in intampinarea lor cu servicii de calitate, de care sa poata beneficia oricine.

Servicii funerare

Familiile indurerate au posibilitatea sa aleaga dintr-o gama foarte variata de pachete funerare. Variantele noastre pornesc de la cele mai simple si modeste, pana la indeplinirea exigentelor celor mai sofisticate, in functie de posibilitatile si dorintele fiecarei familii.

Aranjamente florale

Tot noi ne ocupam si de aranjamentele florale, care sunt realizate in mod artistic de personal calificat, cu simt estetic si multa experienta. Jerbele de flori si coroanele sunt alcatuite insa in functie de preferintele dumneavoastra.

Transport funerar

Transportul persoanei decedate este realizat cu mijloace de transport speciale, autorizate, dotate corespunzator, care indeplinesc prevederile legale cu privire la conditiile de igiena impuse.

Imbalsamare si cosmetizare

Desfasuram toate procedurile necesare, incepand cu spalarea, imbalsamarea, tanatopraxie, cosmetizare si imbracarea decedatului oferindu-i astfel un aspect cat mai natural si cat mai aproape de cel real.

Catering

Va stam la dispozitie si cu organizarea parastaselor, ocupandu-ne de toate detaliile ce apartin de acestea, incepand chiar cu achizitionarea alimentelor si prepararea felurilor de mancare.